Αναπροσαρμογή Επιδόματος Ετοιμότητας Σε Υπαλλήλους του Ε.Κ.Α.Β

Ημερομηνία καταχώρησης (09/01/2007)Αγαπητοί Συνάδελφοι οι Αγώνες μας Δικαιώνονται , η Δύναμη, η Αγωνιστικότητα το Θάρρος και η Προσήλωση όλων των εργαζομένων που ανήκουν στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΑΒ έφερε αποτελέσματα.


Αποτελέσματα που η Πολιτική Ηγεσία αυτού του τόπου αναγνωρίζει στο πρόσωπο των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ , και Παραδέχεται , Ομολογεί και Συνηγορεί στην σπουδαιότητα αυτού του Λειτουργήματος που ασκούν οι Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.


Η μαζικότητα και η πλήρης συμμετοχή όλων μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εδώ και 8 μήνες κυριαρχούν στο χώρο της Υγείας έδωσαν το μήνυμα ένα μήνυμα που σίγουρα διατράνωσε το δίκιο και την αγωνία των Διασωστών για σωστή και αποτελεσματικότερηΕπείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική και Νοσηλευτική Φροντίδα

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ από της 5/12/2006 αναπροσαρμόστηκε το επίδομα ετοιμότητας από 50€ που ήταν μέχρι σήμερα σε 90€ μηνιαίως . Η καταβολή των αναδρομικών θα γίνει με την μισθοδοσία του Φεβρουαρίου και θα κατατεθούν στους λογαριασμούς μας στις 27/1/2007 . (φεκ 1770 υπουργικές αποφάσεις www.et.gr ). Επίσης καταφέραμε να αυξήσουμε τις Οργανικές θέσεις στο ΕΚΑΒ κατά 600 όπου κάποιες από αυτές θα διατεθούν και για μετατάξεις των Οδηγών Πληρωμάτων ασθενοφόρων από τα Κ.Υ και τα Νοσοκομεία στο ΕΚΑΒ.


ΜΕ ΤΙΜΗ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο