Το ΦΕΚ 465/24.02.2012 που καθορίζει το ύψος του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας

Ημερομηνία καταχώρησης (01/03/2012)Με αριθμό ΦΕΚ 465/24.02.2012 δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθορίζει το ύψος του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στο ποσό των 150 ευρώ μεικτά για όλο το προσωπικό της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας,του ΕΚΑΒ (Διασώστες – Πληρώματα Ασθενοφόρου, Νοσηλευτές) Επίσης στο παραπάνω φεκ προβλέπεται πως στην 2η κατηγορία των 70€ μεικτά  υπάγεται και το Τεχνικό προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Η Παραπάνω ρύθμιση ισχύει    από 1ης Μαΐου 2012 αντί για την 1η Ιουνίου, όπως αρχικά προβλεπόταν στο σχέδιο που δημοσιεύσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση!

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει απόλυτα τις διεκδικήσεις και τους πολύχρονους αγώνες της  Π.Ο.Π ΕΚΑΒ , καθώς αποκαθιστά έστω και στο ελάχιστο την κοινωνική αδικία που υπέστη όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κλάδος μας.

Συνάδελφοι  πιστοί  λοιπόν στις δεσμεύσεις μας προχωράμε πάνω ακριβός στο δρόμο που χαράξαμε, ένα δρόμο που ταυτίζετε απόλυτα στα λόγια της   Marie von Ebner-Eschenbach,  που πολύ σοφά έλεγε « Να είσαι το αφεντικό της θέλησής σου και ο δούλος της συνείδησής σου.»Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο