ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ημερομηνία καταχώρησης (24/12/2013)                                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Συνάδελφοι

Πραγματοποιήθηκε  χθες  23/12/2013, συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β και του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με θέματα όπως η δαπάνη για την στολή του 2013, η μετακίνηση των οδηγών των Νοσοκομείων στο ΕΚΑΒ  καθώς και για το σοβαρότατο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες και αφορά την αξιολόγηση των δομών και του προσωπικού του ΕΚΑΒ.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν είναι οι παρακάτω

- Η δαπάνη για την στολή υπογράφηκε και σήμερα γίνεται ΦΕΚ και παίρνει το δρόμο της. Είναι πλέον διαδικαστικό και μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες θα καταβληθεί αποζημίωση σε κάθε εργαζόμενο του ΕΚΑΒ  ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

- Υπογράφηκε  η δαπάνη για την  πληρωμή της μιάμισης ώρας και για  το 2014. (εξαιρέσιμα)

- Αφού παρουσιάστηκαν από την πλευρά των εργαζομένων τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την διαφαινόμενη μετακίνηση των οδηγών των ΝΣΚ  στο ΕΚΑΒ .ο Υπουργός  ζήτησε να του στείλουμε τις προτάσεις μας. Το βέβαιο είναι ότι έχει παγώσει προς το παρόν.

- Για το θέμα της αξιολόγησης ο Υπουργός θέλησε να καθησυχάσει τους εργαζόμενους αναφέροντας πως αυτή γίνεται στα πλαίσια της υποχρεωτικής αξιολόγησης όλων των δημόσιων φορέων και οργανισμών. Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα υπάρξουν νέες συναντήσεις, μετά τις γιορτές, με τον Υπουργό και τον υφυπουργό Υγείας. Το θέμα παρακολουθείται στενά από την Ομοσπονδία η οποία βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να διαταράξει την ηρεμία των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ. Όπου και όταν παραστεί ανάγκη θα είναι εκεί για να αγωνιστεί για τα συμφέροντα των συναδέλφων. Άλλωστε αυτό έκανε  πάντα  και αυτό θα κάνει και τώρα.

Σας ευχόμαστε  καλές γιορτές

 Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την Ανακοίνωση     

                                                          Η  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο