ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία καταχώρησης (22/01/2014)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     

Οι ξεκάθαρες  δηλώσεις του Υφυπουργού υγείας κ. Α. Μπέζα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας,  περί ιδιωτικοποίησης, όλων των υπηρεσιών των φορέων υγείας που δε σχετίζονται με την  Πρόληψη και παροχή υπηρεσιών υγείας, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά, πως στόχος της Μνημονιακής Πολιτικής του υπουργείου είναι να «ροκανίσει» σιγά σιγά το Εθνικό σύστημα Υγείας.

 

Σήμερα η φύλαξη και η καθαριότητα

 

Αύριο οι Τεχνικές και Διοικητικές Υπηρεσίες

 

Και μεθαύριο τι ;

 

Μεθαύριο ολόκληροι οι οργανισμοί μιας  και ουσιαστικά δεν θα υφίστανται, γιατί οργανισμός χωρίς στελέχη διοίκησης δεν είναι οργανισμός αλλά μια ομάδα ανθρώπων, που απλά εκτελεί  εντολές.

Μια ομάδα άβουλων εργαζομένων χωρίς δικαιώματα , χωρίς στόχους , ανήμποροι να αντιδράσουν σε οποιαδήποτε αντεργατική Πολιτική

Αυτό λέγετε  εξυγίανση;

 

Αυτό λέγετε  Ανάπτυξη;

 

Αυτό λέγετε  εφαρμογή των αρχών του ορθολογισμού για την Δημόσια Υγεία

 

ΟΧΙ αυτό απλά λέγετε απαξίωση και εγκατάλειψη του δημόσιου συστήματος υγείας και η ενίσχυση με κάθε μέσο των εμπόρων της υγείας 

 

Το σχέδιό σας είναι σαφές, θέλετε να  παραδώσετε τον Έλληνα πολίτη στην ασύδοτη αγορά,  υπονομεύοντας συστηματικά τη δημόσια υγεία και σ΄ αυτό θα μας βρείτε απέναντί.

Καλούμε όλες της Ομοσπονδίες στο χώρο της υγείας σε κοινό μέτωπο και συντασσόμαστε υπέρ ενός μεγάλου  πανυγιεινομικού  μετώπου με στόχο να βάλουμε ένα τέλος στην πλήρη διάλυση του Δημόσιου συστήματος υγείας.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατεβάστε το Δελτίο ΤύπουΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο