ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ημερομηνία καταχώρησης (31/01/2014)ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31/1/2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι πραγματοποιήθηκε εχθές 30/1/2013  η συνάντηση με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ.  Βασίλειο Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου υπογράμμισε πώς οι αρμοδιότητες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν προκαθοριστεί και δημοσιευτεί στο σχέδιο νόμου (κατεβάστε το σχέδιο νομού) για την αναδιοργάνωση της και πως οποιαδήποτε άλλο αντικείμενο είναι «ξένο» προς αυτή. Επίσης μας  τόνισε πως από τον Οκτώβρη του 2013 ήταν αντίθετος με την πρόταση μελέτης του προκατόχου του κ.  Γεωργακόπουλου και μάλιστα όπως ο ίδιος μας είπε, του τόνισε πως η διεξαγωγή μια τέτοιας μελέτης το μόνο που θα δημιουργήσει είναι μια σύγχυση και παραπληροφόρηση χωρίς στόχο και αντικείμενο.

Συνάδελφοι η συνάντηση απέφερε για μας τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά δεν  εφησυχαζόμαστε και δεν σταματάμε εκεί , αμέσως μετά  πραγματοποιήσαμε επίσης προγραμματισμένο ραντεβού στην Βουλή με τους βουλευτές του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στην διεξοδική συζήτηση που έγινε θέσαμε όλα τα θέματα που μας απασχολούν και μάλιστα αφού διαπίστωσαν πως συμφωνούν με το σχεδιασμό μας ,δεσμευτήκαν πως θα προωθήσουν τις  θέσεις μας για την λειτουργία του Ε. Κ Α. Β  . Επίσης δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ερώτηση  για το θέμα της συγκεκριμένης μελέτης και πως εάν δεν υπάρξει απάντηση θα προκαλέσουν ΕΠΊΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ στην Βουλή.

Τέλος συμπορεύτηκαν μαζί μας στο αίτημά μας για ορισμό ειδικών κριτηρίων αξιολόγησης των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, σε σχέση με άλλους εργαζομένους του ίδιου κλάδου και ειδικότητας στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα    (Για το θέμα της αξιολόγησης επίκειται συνάντηση με αρμόδιους του Υπουργείου Διοικητικής μεταρρύθμισης   και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης)

Συνάδελφοι όπως προαναφέραμε    δεν  εφησυχαζόμαστε - δεν σταματάμε - δεν υποκύπτουμε , συνεχίζουμε τον αγώνα μας με γνώμονα πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, μακριά από κινδυνολογίες και υπερβολές, προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την αντιμετώπιση της δύσκολης πραγματικότητας των ημερών μας 

 κατεβάστε την ανακοίνωση 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο