ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - γνωστοποίηση Απεργιακές κινητοποιήσεις

Ημερομηνία καταχώρησης (02/05/2015)ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΡΧΗΣ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - γνωστοποίηση

 

Της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Προξένου Κορομηλά 51, όπως εκπροσωπείται σύμφωνα με το νόμο.

 

ΠΡΟΣ

Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ», που εδρεύει στην Αθήνα, Τέρμα οδού Υγείας, όπως εκπροσωπείται σύμφωνα με το νόμο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ:

1.             Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, που εδρεύει στην Αθήνα (Αριστοτέλους 17), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

2.            Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, που εδρεύει στην Αθήνα, όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

 

Παρά τις δεσμεύσεις σας και κατά τη συνάντηση που είχαμε στις 30/3/2015

·        για προσήκουσα καταβολή των ληξιπρόθεσμων Δεδουλευμένων των μελών μας και μάλιστα σε ημερομηνίες που εσείς ορίσατε

·        καθώς και για την επίλυση των παρακάτω ουσιωδών και  κρίσιμων ζητημάτων που μας αφορούν, ήτοι:

1)   Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

2)   Προσλήψεις Επικουρικού προσωπικού ενόψει καλοκαιριού (κάλυψη τουριστικών περιοχών)

3)   Ορθολογική χρήση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ,

εξακολουθείτε να κωφεύετε και να μας εμπαίζετε.

 

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι, ενόψει του καλοκαιριού ΚΑΙ των προβλημάτων που σας θέσαμε, θα τεθούν σε διακινδύνευση ανθρώπινες ζωές, προς αποφυγή τέτοιων κινδύνων και προς ικανοποίηση των ως άνω αιτημάτων μας, ομοφώνως αποφασίσθηκε όπως πραγματοποιήσουμε επαναλαμβανόμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι, για τους λόγους που αναλυτικά προεκτέθηκαν και με σκοπό την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, στις παρακάτω ημερομηνίες, ήτοι 5-6-7/5/2015 και 12-13-14/5/2015 προτιθέμεθα να απέχουμε από επανεξετάσεις, εξιτήρια, διακομιδές, με περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Επισημαίνουμε ότι όλα τα ασθενοφόρα θα χρησιμοποιούνται μόνο για τα επείγοντα περιστατικά.

 

 

_____________________

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα  προς ους απευθύνεται, προς γνώση, συμμόρφωση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλούμενους όπως συμμορφωθούν εκούσια στο όλο περιεχόμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης, το δε  δικαστικό επιμελητή καλούμενο να αντιγράψει ολόκληρη την εξώδικη δήλωση στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

Θεσσαλονίκη,  29-4-2015

Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

κατεβάστε το εξώδικοΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο