ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ημερομηνία καταχώρησης (12/08/2015)ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 Κ . Υπουργέ

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε τη μη καταβολή των δεδουλευμένων των Εκτός Έδρας Αμοιβών σχεδόν στους μισούς εργαζομένους του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα δεν  πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στην Κρήτη – Νησιά Αιγαίου – Πάτρα κτλπ. , οι οφειλές αυτές αφορούν τα δεδουλευμένα των Εκτός Έδρας Αμοιβών του 2014, ενώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΘΗΚΕ ΟΎΤΕ 1 μήνας για το 2015 για όλους  τους εργαζομένους στο ΕΚΑΒ.

Σας θυμίζουμε επίσης ότι μας οφείλονται και  αμοιβές από Υπερωρίες και  Αργίες του Δεκεμβρίου 2014 και ενός τριμήνου του 2015.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ  το γεγονός του διαχωρισμού των εργαζομένων από την υπηρεσία μας (πληρώθηκαν οι μισοί εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την αδιαφορία της υπηρεσίας μας να ενημερώσει τους εργαζομένους με μια ανακοίνωση που να αναφέρει τους λόγους της πρωτοφανούς αυτής κίνησης , καθώς και να μας ενημερώσει για το πότε θα γίνει η καταβολή αυτών των δεδουλευμένων.

Ζητούμε  να ερευνηθούν οι τυχόν ευθύνες για την μη πληρωμή όλων των εργαζομένων.  

  Κ. Υπουργέ σας θυμίζουμε πως στις αρχές καλοκαιριού αναστείλαμε την επίσχεση εργασίας για το παραπάνω θέμα, δείχνοντας κατανόηση και   εμπιστοσύνη στις δεσμεύσεις σας, παρόλα αυτά είμαστε πλέον στο τέλος του καλοκαιριού και αυτό που για μια ακόμη φορά γίνεται είναι ο εμπαιγμός των εργαζομένων σε μια εποχή μάλιστα πάρα πολύ δύσκολή  .

Στο πλαίσιο αυτό  σας ενημερώνουμε πως το Εκτελεστικό Της Π.Ο.Π ΕΚΑΒ είναι αναγκασμένο να εισηγηθεί την διακοπή της αναστολής της Επίσχεσης Εργασίας ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

 Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

κατεβάστε την καταγγελλία
Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο