Επιστολή στον υπουργό (Προβλήματα του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης )

Ημερομηνία καταχώρησης (30/10/2015)Κ. Υπουργέ

Όπως γνωρίζετε η κατάσταση στην Μυτιλήνη είναι πλέον τραγική για την λειτουργία  του ΕΚΑΒ , οι διασώστριες/τες  έχουν εξαντληθεί από των τεράστιο όγκο περιστατικών. Όλες οι υπηρεσίες Εκτάκτων Αναγκών στο νησί έχουν ενισχυθεί εκτός από το ΕΚΑΒ ,αυτό οφείλεται  στο ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις  από την διοίκηση για πρόσληψη Διασωστών αυτό  δεν έγινε ποτέ. Στην προσπάθεια τους οι εργαζόμενοι να βοηθήσουν προσέρχονται εθελοντικά, αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο. 

Επίσης για μια ακόμη φορά σας επισημαίνουμε πως οι κτηριακές εγκαταστάσεις στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης είναι άθλιες γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολή την λειτουργία των εργαζομένων.

Κ. Υπουργέ είμαστε σίγουροι πως κατανοείται τα προβλήματα που σας αναφέρουμε αλλά πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση για αυτά  , πρέπει δηλαδή να ενισχυθεί άμεσα  το παράρτημα   Μυτιλήνης με Διασώστες και ασθενοφόρα  για να μπορούμε επιτέλους να αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια τα περιστατικά του νησιού καθώς και τα περιστατικά που συνεχώς δημιουργούνται  από τα κύματα των προσφύγουν που συνεχώς φτάνουν.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

κατεβάστε την επιστολήΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο