Επιστολή Για την Δαπάνη Στολής

Ημερομηνία καταχώρησης (01/12/2015)ΘΕΜΑ: Επιστολή Για την Δαπάνη Στολής

Κ. Υπουργέ

Η στολή των Διασωστών του ΕΚΑΒ είναι Μέσο Ατομικής Προστασίας των εργαζομένων ως τέτοιο λοιπόν θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε και όχι ως μια απλή μικροπρομήθεια του δημοσίου. Είναι λοιπόν κατανοητό πως η στολή ως μέσο προστασίας και  ιδιαίτερα ως  «εργαλείο» που είναι πολύ χρήσιμο στο επάγγελμά μας, γιατί μέσω αυτής μπορούμε να προστατευθούμε από σωματικά υγρά, αιχμηρά αντικείμενα , από τροχαία λόγου των ανακλαστικών κ.α . Επίσης είναι φυσικό η στολή λόγου της δουλείας μας να καταστρέφεται πολύ πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη στολή στο δημόσιο γεγονός κάνει  άμεση την αντικατάστασή της από τους συναδέλφους. Αρα εύκολα διαπιστώνουμε πως είναι αδύνατον ο Διασώστης που μόλις καταστράφηκε η στολή του να πρέπει να περιμένει τον επόμενο διαγωνισμό για να προμηθευτεί  μια καινούργια.

Επίσης θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι η Δαπάνη για την στολή ( Τα χρήματα που παίρνει στο χέρι ο Διασώστης) δεν είναι πάνω από 350-390 € το χρόνο και όχι  500€ που αναφέρεται στην εγκύκλιο  

Κ. Υπουργέ πιστεύουμε πως κατανοείται την δυσλειτουργία που θα δημιουργήσει στην υπηρεσία μας η συγκεκριμένη ρύθμιση     και ελπίζουμε  πως άμεσα θα την διορθώσετε.

Για μας  η ασφάλεια των εργαζομένων μέσω της στολής δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ διαπραγματεύσιμη.

 

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

κατεβάστε την επιστολή προς τον υπουργόΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο