2ου Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας

Ημερομηνία καταχώρησης (06/05/2016)2ου Πανελλήνιο  Συνέδριο  Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας

Το Δ.Σ της  ΠΟΠΕΚΑΒ χαιρετίζει για μια ακόμη φορά τις εύστοχες  προσπάθειες  της ΕΕΕΠΦ για Ενημέρωση και  Εκπαίδευση στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την αναβάθμιση του χώρου γνωστοποιεί   , τόσο στους Διασώστες και  τους Σπουδαστές  του ΙΕΚ ΕΚΑΒ , όσο και σε  όλους τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, τις  εργασίες του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας με Διεθνή Συμμετοχή, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο του PORTO PALACE HOTEL, από τις 11 έως τις 15 Μαΐου 2016.

Το Συνέδριο,  μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 30 μόρια (Credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης - Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (CME-CPD).

Το Συνέδριο καλύπτει όλα τα θέματα της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, με ιδιαίτερη έμφαση στις Νέες Κατευθυντήριες Οδηγίες 2015 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, στο Τραύμα και στις Μαζικές Απώλειες Υγείας, στο παρόν και στο μέλλον της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας διεθνώς.  

Η παρουσία δεκάδων διεθνούς φήμης ομιλητών, πολλοί από τους οποίους είναι διασώστες και υπεύθυνοι των Υπηρεσιών Ασθενοφόρων των χωρών τους, με ξεχωριστή εμπειρία στην αντιμετώπιση του επείγοντος και στην οργάνωση Συστημάτων Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για σύγχρονη ενημέρωση και γνώση, ενώ είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια κατανόησης και αναβάθμισης του ρόλου του διασώστη και της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας στη χώρα μας.

 


Πληροφορίες-Εγγραφές

Κωνσταντίνος Χολίδης

6937860766

 

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

κατεβάστε την επιστολήΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο