Ελληνική Διάκριση Σε Διεθνή Διαγωνισμό Από Διασώστες και Γιατρούς του ΕΚΑΒ

Ημερομηνία καταχώρησης (02/06/2016)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ελληνική Διάκριση Σε Διεθνή Διαγωνισμό Από Διασώστες και Γιατρούς του ΕΚΑΒ

 

                                                           

Το Δ.Σ της ομοσπονδίας  ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τις ομάδες των διασωστών απο το ΕΚΑΒ Κρήτης που διακρίθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό στο Rejviz της Τσεχίας κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία των paramedics αλλά και στην κατηγορία των Γιατρών.

 

Η επιτυχία των συναδέλφων ήρθε μετά από πολύ προσπάθεια, προετοιμασία  ,διάβασμα και εκπαίδευση που έκαναν  μόνοι τους για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του διαγωνισμού , αλλά και να συναγωνιστούν τους συναδέλφους τους απ όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν «θεωρητικά»  καλύτερη και πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση  που σε κάποιες χώρες είναι πανεπιστημιακού επιπέδου .

 

Σημειωτέον ότι οι συνάδελφοι παρέστησαν στο διαγωνισμό με δικά τους έξοδα χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της Διοίκησης και του Υπουργείου

 

Η επιτυχία αυτή των συναδέλφων είναι η απόδειξη  οτι το ΕΚΑΒ μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερο αναβαθμίζοντας την εκπαίδευση που παρέχει στο προσωπικό του .

 

Η επιτυχία των συναδέλφων είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να υποβαθμίσουν και να  απαξιώσουν το ρόλο του  ΕΚΑΒ,  γιατί μόνο υποβάθμιση μπορεί να φέρουν οι σκέψεις που διαρρέονται για Στελέχωση των ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ  από μη Πιστοποιημένους Διασώστες.

 

Ελπίζουμε το Υπουργείο έστω και καθυστερημένα να δικαιώσει ηθικά  τους διακριθέντες συναδέλφους και να τους βραβεύσει όπως τους αρμόζει.

 

Άλλωστε καλύτερη διαφήμισή ενόψει τουριστικής περιόδου δεν υπάρχει.,

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

κατεβάστε το Δ.ΤΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο