ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ημερομηνία καταχώρησης (08/07/2016)ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

   Σήμερα συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων και αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την στάση και την πρακτική που ακολούθησε ο Αντιπρόεδρος του οργανισμού κατά την παρουσία του στις  6-7-16 στο ΕΚΑΒ-Λάρισας.

Το Δ.Σ. των εκλεγμένων αντιπροσώπων των εργαζομένων δεν ειδοποιήθηκε προκειμένου να παραστεί στην ενημέρωση.

Ο Αντιπρόεδρος προέβει  σε καυστικό και ειρωνικό σχολιασμό της προβολής των προβλημάτων από τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων κ. Γούλα Ιωάννη στα Μ.Μ.Ε..

Αντί να δώσει λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα του τομέα επέλεξε να κάνει ανούσιους σχολιασμούς. Παρόλα αυτά το Δ.Σ. καταδεικνύει για ακόμα μια φορά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και έχουν αντίκτυπο στην άμεση ανταπόκριση προς τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου και ταλανίζουν τον μοναδικό φορέα Επείγουσας Προνοσοκομειακής       φροντίδας .

Αυτά είναι τα εξής:

1.Η Διοίκηση δίνει τη δυνατότητα σε οδηγούς του Δημοσίου(ΟΤΑ-Πυροσβεστική) να οδηγούν Ασθενοφόρα οχήματα χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση. Μόνο οι Διασώστες –Πληρώματα του ΕΚΑΒ έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση για να αντιμετωπίζουν επείγοντα και απειλητικά για τη ζωή περιστατικά.

2.Το Τ.Κ του Βόλου έρχεται στη Λάρισα χωρίς να στελεχωθεί το Τ.Κ. της Λάρισας και χωρίς την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

3.Τα Ασθενοφόρα είναι πλέον πεπαλαιωμένα και επικίνδυνα τόσο για τους Διασώστες  όσο και για τους ασθενείς.

4. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έλλειψη υγειονομικής ασφάλειας στο χώρο εργασίας του ΕΚΑΒ λόγω λήξης της σύμβασης των καθαριστριών.

Καίρια προβλήματα θα μπορούσαν να εκθέσουμε στον Αντιπρόεδρο προς συζήτηση εάν ο ίδιος δεν είχε επιλέξει την μονομερή ενημέρωση και τον μονόλογο.

 

    

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

1.ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΕΚΑΒ

2.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΑΒ – 5

3.ΠΟΠ-ΕΚΑΒ

4. Μ.Μ.Ε.

κατεβάστε την Διαμαρτυρία Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο