ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΤΗΤ

Ημερομηνία καταχώρησης (13/07/2016)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΤΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 


Το ΕΚΑΒ προκηρύσσει ανοιχτή πρόσκληση, για συμμετοχή σε πρόγραμμα κάλυψης δευτερογενών επειγόντων περιστατικών της Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που θα διακομίζονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με πτητικό μέσο. 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε υπαλλήλους κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με προϋπηρεσία σε κινητές Μονάδες του Ε.Κ.Α.Β. τουλάχιστον έξι (06) μηνών και Ιατρούς ΕΣΥ του ΕΚΑΒ που υπηρετούν κατά κύριο λόγο στη δύναμη της έδρας του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. 

Η συμμετοχή τους θα αφορά το χρονικό διάστημα που ευρίσκονται σε ημερήσια ανάπαυση (ρεπό). Αυτονόητο είναι ότι για τις ημέρες απασχόλησης του ανωτέρω προσωπικού θα χορηγηθούν αντίστοιχα ρεπό. 

Το πρόγραμμα διακομιδής δευτερογενών επειγόντων περιστατικών με πτητικό μέσο θα λαμβάνει χώρα κατά τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή των μηνών Ιουλίου 2016 και Αυγούστου 2016, με πιθανότητα επέκτασης του και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2016. 

Οι αεροδιακομιδές ασθενών, θα πραγματοποιούνται από το πρώτο έως το τελευταίο φως του ηλίου από τη Βάση των Αεροδιακομιδών, η οποία θα βρίσκεται εντός της 113 Π.Μ. της Π.Α. στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Το ελικόπτερο με το οποίο θα επιχειρείται η κάλυψη θα είναι τύπου ΒΚ- 227 και η στελέχωση του, όσον αφορά το υγειονομικό προσωπικό, θα αποτελείται από ειδικευμένο ιατρό και Διασώστη - Πλήρωμα Ασθενοφόρου. 
Οι επιπλέον παροχές, ασφάλεια προσωπικού κ.λπ. θα είναι αντίστοιχες αυτών που προβλέπονται για τους εργαζομένους του Γρ. Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ. 

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στη Γραμματεία του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, fax 2310347310, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση e.chatsipatseli@ekab.gr. Πληροφορίες κα Ματσικούδη Χρυσή στα τηλέφωνα 2313326119, 2313326620. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ 
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο