Συνάντηση με Τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη

Ημερομηνία καταχώρησης (25/07/2016)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάντηση με Τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη

 

Συνάδελφοι το Σάββατο 23/7/2016 στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποιήσαμε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη.

Στην συνάντηση από την ΠΟΠ ΕΚΑΒ ήταν ο Αντιπρόεδρος κ. Σφακιανάκης Μάριος και το Μέλος του Δ.Σ κ. Ροκαδάκης Εμμανουήλ.

 

Μεταξύ άλλων ενημερώσαμε τον Υπουργό για την πρόταση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ για τις αεροδιακομιδές καθώς και την εξειδικευμένη χρήση Ελικοπτέρου για τις αεροδιακομιδές της Κρήτης.

Ο Υπουργός δήλωσε πως είναι ενημερωμένος για την συνολική πρόταση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ μας, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δήλωσε πως πραγματικά θέλει να προχωρήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Στην συνέχεια του θέσαμε το θέμα τον απλήρωτων υπερωριών του Δεκεμβρίου 2014  και του είπαμε πως είναι αδύνατον να καθυστερούν τόσο πολύ  την καταβολή των δεδουλευμένων μας.

Ο υπουργός μας δήλωσε πως το ίδιο ακριβώς φαινόμενο παρατηρείται και σε πολλά Νοσοκομεία και πως αφού μαζέψει και από αυτά τις εκκρεμότητες θα τα πληρώσει όλα μαζί το επόμενο διάστημα.

 

Τελειώνοντας του ζητήσαμε συνάντηση στο Υπουργείο για να συζητήσουμε διεξοδικά όλα τα θέματα που  ορίστηκαν από το Τακτικό Δ.Σ της ομοσπονδίας στις 14/5/2016 . (http://www.popekab.gr/index.php?SCREEN=show_content&id=428)

 

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως το Δεύτερο Δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα γίνει η συνάντηση στο Υπουργείο.    

 

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

κατεβάστε την ανακοίνωσηΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο