Αποζημίωση Εκτός Έδρας Μετακινήσεων & Υπερωρίες του Δεκεμβρίου 2014 Εργαζομένων του ΕΚΑΒ

Ημερομηνία καταχώρησης (03/10/2016)ΠΡΟΣ   Αναπλ. Υπουργό Υγείας

Κ. Πολάκη Πάυλο

ΚΟΙΝ:    Πρόεδρο Δ.Σ ΕΚΑΒ

Κ. Καρακατσιανόπουλο Κων/νο

ΘΕΜΑ: Αποζημίωση Εκτός Έδρας Μετακινήσεων

& Υπερωρίες του Δεκεμβρίου 2014 Εργαζομένων του ΕΚΑΒ

Κ. Υπουργέ

Με τον ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4368 21/2/2016 Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις και στο Αρθρο 54 ρυθμίσατε την καταβολή των Εκτός Έδρας Αποζημιώσεων μας.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα 2 μισθοδοτικά κέντρα δεν εισάγουν τα φύλλα πορείας από τις 1/1/2016 γιατί περιμένουν διευκρινιστική ή τροπολογία από εσάς, που θα πρέπει να διευκρινίζει ότι, για το προσωπικό του ΕΚΑΒ ισχύουν και οι ειδικές διατάξεις ( Πέραν τις εξαίρεσης που κάνετε με τον 4368 ) .

Ο λόγος που χρειάζεται άμεσα να γίνει αυτό είναι γιατί οι διατάξεις που ίσχυαν για εμάς ήταν με κοινή Υπουργική Απόφαση στο ΦΕΚ 2194Β 2/10/2009

Στο σημείο αυτό σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει σχετική αλληλογραφία του ΕΚΑΒ με το Υπουργείου για το θέμα αυτό , αλλά μετά από 10 μήνες δεν έγινε τίποτα ,με αποτέλεσμα, από τον Ιανουάριο έως σήμερα δεν μας έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα μας και αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε χρήματα από την τσέπη μας καθημερινώς για τις μετακινήσεις της υπηρεσίας.

Επίσης όσον αφορά τις Υπερωρίες του ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2014 στην τελευταία συνάντησή μας, είχατε δεσμευθεί ότι μέχρι τέλους Ιουλίου 2016 θα είχε περάσει τροπολογία που θα ρύθμιζε την καταβολή των δεδουλευμένων μας, πράγμα που δεν έγινε.

Κ. Υπουργέ

Για τα παραπάνω θέματα περιμένουμε άμεση λύση και αναμένουμε την υλοποίηση της υπόσχεση σας για συνάντηση που εκκρεμεί από το δεύτερο Δεκαπενθήμερο του ΑΓΟΥΣΤΟΥ

Για το

Δ.Σ

               Ο                                                                                   Ο

       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                    ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

κατεβάστε την επιστολή Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο