Καταγγελία Εργασιακό Σωματείο Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη

Ημερομηνία καταχώρησης (22/02/2017)Εργασιακό Σωματείο Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 22 - 02 -2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά της διοίκησης που εφαρμόζει πρακτικές άλλων εποχών σκοτεινών αμφιβόλου ήθους και ποιότητας.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ! Μαζέματα από προσωπικότητες που πουλάνε συνειδήσεις και αξιοπρέπεια και τα πετάνε στα σκουπίδια! Πρώην συνδικαλιστές και νυν πρόεδροι οργανισμού να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο στους συναδέλφου τους και σε αυτούς που τους στήριξαν στο παρελθόν σε συνδικαλιστικούς αγώνες. Λυπούμαστε που πιστέψαμε έστω και για λίγο, ότι κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο, ΔΕΝ θα αντιμετώπιζε με τέτοιο τρόπο του εργαζόμενους.

ΑΓΩΓΉ για την επίσχεση εργασίας! Η διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β. κάνει αγωγή στους εργαζόμενους για χρήματα που τους οφείλει πάνω από ένα χρόνο. «Μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι!» . Με αβάσιμες κατηγορίες και νομικά τερτίπια απλά και μόνο για να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και να επιβάλουν την νοοτροπία της ¨Γαλέρας¨. Διευκρινίζουμε : λόγω έλλειψης προσωπικού, πρακτικά και ουσιαστικά δεν πραγματοποιήθηκε η επίσχεση εργασίας στην Δυτική Μακεδονία.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με τα πενιχρά μέσα που μας διαθέτει η υπηρεσία, ακόμη και με ελάχιστο προσωπικό θα είμαστε πάντα δίπλα στον πολίτη.

ΤΟ Δ.Σ.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο