ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ 4ΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ’’ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Π.ΕΚΑΒ

Ημερομηνία καταχώρησης (01/03/2017)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες μιας διαμάχης μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων που με λίγη καλή θέληση και από τις δύο πλευρές ,θα είχαμε αντίθετα αποτελέσματα.

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό των εργαζομένων καταδικάζοντας καταγγέλλοντας κάθε μορφής ποινικοποίησης αγώνα και ειδικά όταν τα αιτήματα μας είναι δίκαια.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε σε καμία εσωτερική κόντρα που απορρέει από το παρελθόν και δεν θα ακολουθήσουμε καμιά κομματική γραμμή. Στόχος μας είναι πάντα το καλό και το δίκαιο των εργαζομένων.

Είμαστε αντίθετοι στη πόλωση ,την απαξίωση και το μηδενισμό που προσπαθούν να προωθήσουν κάποιοι. Βλέπουμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος. Δυστυχώς απαξιώνουμε οι ίδιοι το εαυτό μας ,τα πιστεύω μας και την προσφορά μας. Τα προβλήματα είναι τόσα πολλά που δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο διάλογος και η καλή θέληση είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά. Σαφώς και υπάρχουν ευθύνες από όλους και ειδικά από τη διοίκηση και το υπουργείο. Πάγια αιτήματα των εργαζομένων που αφορούν εξοπλισμό, ασθενοφόρα και προσωπικό πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα δεδουλευμένα των εργαζομένων πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα γιατί τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης για πολλές οικογένειες συναδέλφων.

Τα συλλογικά όργανα και η διοίκηση είναι υποχρεωμένοι θεσμικά να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου .Όποιος δεν μπορεί η δεν θέλει να παραιτηθεί. Καλούμε τον αναπληρωτή υγείας τον κ Π Πολάκη να πάρει την πρωτοβουλία και να αποσύρει την αγωγή για την επίσχεση εργασίας δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για την ομαλοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης.

Είναι αδιανόητο άνθρωποι οι όποιοι είναι ταγμένοι για τον ίδιο σκοπό είτε διορισμένοι είτε εκλεγμένοι να μην μπορούν να βρουν κοινό σημείο επαφής. Είμαστε πεπεισμένοι ‘ότι θα επικρατήσει η λογική .Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Προτεραιότητα όλων μας είναι το ΕΚΑΒ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


κατεβάστε την ανακοίνωση

ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο