ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία καταχώρησης (15/03/2017)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ικανοποίηση βλέπουμε τις τροπολογίες που κατέθεσε ο

Αν. Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης στο Νομοσχέδιο «Μεταρρύθμιση της διοικητικής οργάνωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, κέντρα εμπειρογνωμοσύνης σπάνιων και πολύπλοκων νοσημάτων και άλλες διατάξεις .»

Οι τροπολογίες αυτές έρχονται να δικαιώσουν τους αγώνες μας και να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο ΕΚΑΒ

Έρχονται για να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά πως το λειτούργημα που ασκούμε δεν έχει καμία σχέση με οποιονδήποτε άλλο εργαζόμενο στον Δημόσιο τομέα.

Έρχονται για να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά πως η 24ώρη ετοιμότητα των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ άρχισε να αναγνωρίζεται από την πολιτεία.

Έρχονται για να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά πως ποτέ μα ποτέ ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο δεν ζητήσαμε τίποτα μα τίποτα που να μην είναι δίκαιο.

Συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμαστε με σύνεση και υπομονή με ένα και μοναδικό στόχο , την ανάδειξη και την προσπάθεια επίλυσης των θεσμικών και των τρεχουσών προβλημάτων του χώρου μας.

Χαιρετίζουμε την αναγνώριση του Υπουργού και αναμένουμε πως αυτή θα συνεχιστεί και στα άλλα πάγια αιτήματα μας για την Δαπάνη Ετοιμότητας, την Αξιολόγησή μας , τον Οργανισμό και την καθιέρωσή των Διασωστών ως Επαγγελματίες Υγείας μέσα από την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Διασωστών και την δημιουργία του Μητρώου Διασωστών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


κατεβάστε το Δ.ΤΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο