ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ «Αναφορά»

Ημερομηνία καταχώρησης (19/09/2017)Από: Π.Ο.Π.ΕΚΑΒ

Τηλ:2310 566946 FAX 2310 512302

ΚΙΝ:6985578787

AM.7024/2002 ΑΦΜ 099907587

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/09/2017

Αρ.πρωτ: 1117

Προς : Πρόεδρο Δ.Σ ΕΚΑΒ

Κ. Καρακατσιανόπουλο Κων/νο

Κοιν: Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ


Θέμα: ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ «Αναφορά»

Κύριε Πρόεδρε

Σας ενημερώνουμε ότι η κατάσταση όσον αφορά την λειτουργία του Δ/ντη του ΕΚΑΒ Θράκης κ. Λίμα έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

· Με ανακοίνωσή του (ενημέρωση προς τους Διασώστες ) αναφέρει ότι θα πρέπει στα ασθενοφόρα οχήματα να επιβαίνουν όσα άτομα αναγράφονται στην άδεια του κάθε οχήματος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έτσι το θέμα με τις άδειες και τα ασφάλιστρα.

· Με ανακοίνωσή του ζητάει από τους εκπροσώπους των εργαζομένων να τον ενημερώνουν για όποιες δηλώσεις ή δημοσιοποιήσεις κάνουν για θέματα του χώρου του ΕΚΑΒ . Περιορίζει την ελευθερία του λόγου, κάτι που απαγορεύεται από τους Νόμους και το Σύνταγμα της χώρας.

· Προχωρά σε επιβολές ποινών αυθαίρετα, εξαντλώντας την αυστηρότητά του σε εργαζομένους που δοκιμάζονται όπως όλοι από την οικονομική κρίση.

· Κάνει ανακλήσεις των Αδειών αυθαίρετα και χωρίς σοβαρή αιτιολογία, παρερμηνεύοντας την Νομοθεσία.

· Δίνει εντολές στους Ασυρματιστές να αναφέρουν οι Διασώστες «κατά την αναφορά στοιχείων» μέχρι και την ημερομηνία γέννησης τους!!!!!!!

Επίσης η μη αποδοχή από την πλευρά της Διεύθυνσης των αλλαγών βάρδιας των εργαζομένων, δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία - εργασιακή τους ηρεμία αλλά και στην ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας, (κάτι που έγινε δεκτό τόσο από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκηση όσο και από την Επιθεώρηση Εργασίας).

Είναι λοιπόν ολοφάνερο πως η κατάσταση στο ΕΚΑΒ Θράκης έχει εκτροχιαστεί και πιστεύουμε πως μόνο μέσα από ένα υγιή διάλογο θα μπορέσουμε πάλι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Αναμένουμε λοιπόν την άμεση παρέμβασή σας , είμαστε στην διάθεσή σας για να μην χρειαστεί να προχωρήσουμε σε καταγγελίες στα Μ.Μ.Ε και να κινηθούμε τόσο πειθαρχικά όσο και νομικά εναντίων του.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

κατεβάστε την αναφοράΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο