Επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ2 προς την Διοίκηση του ΕΚΑΒ

Ημερομηνία καταχώρησης (11/10/2017)


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΚΑΒ-2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ – ΠΥΛΑΙΑ Τ.Κ 55535
ΤΗΛ.- FAX : 2310344478 Κιν: 6977333301

Θεσσαλονίκη 11/10/2017
Αρ. Πρωτ : 1171
Προς : Πρόεδρο Δ.Σ ΕΚΑΒ
κ. Καρακατσιανόπουλο
Κοιν: Διεύθυνση ΕΚΑΒ-2-
ΑΝ. Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη
ΠΟΠΕΚΑΒ

ΘΕΜΑ << Πρωινό ξύπνημα μετά 4μηνο>>

Με το εξώδικο της 30-05-17 που παραλάβατε, κάνατε παράνομα παρεμβάσεις στην κινητοποίησή μας. Οι εργαζόμενοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά της Διοίκησης και της Διεύθυνσης. Έρχεται μετά από 135 ημέρες ο κ. Αντιπρόεδρος και ζητά προαπαιτούμενα για να δεχθεί τους εργαζομένους να συζητήσει τα θέματα που τους απασχολούν.

Όλο το διάστημα των κινητοποιήσεων η αντιμετώπισή σας προς τους εργαζόμενους είναι χλευασμός, απειλές και πειθαρχικές διώξεις. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε διάλογο χωρίς προαπαιτούμενα και ειρωνείες.

Έχουμε προτάσεις ομόφωνα ψηφισμένες από τη Γενική μας Συνέλευση. Κάντε τη συνάντηση, ακούστε τους εργαζομένους, κάτι μπορεί να αποκομίσετε.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε το έγγραφο με τα προαπαιτούμενα που άφησε ο κ. Αντιπρόεδρος (μετά από 4 μήνες σιωπής αφήνοντας να ταλαιπωρείται ο κόσμος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) στον κ. Κουρουκίδη να μας το παραδώσει.

Για το Δ.Σ.
Ο Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΓΕΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Προς Ενημέρωσή σας κοινοποιούμε και την επιστολή του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ που ζητά συνάντηση με το Σωματείο ΕΚΑΒ2Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο