Χαιρετισμός Εκδήλωσης Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας

Ημερομηνία καταχώρησης (08/12/2017)ΠΡΟΣ : Πρόεδρο & Δ..Σ

                                 Εργασιακού  Σωματείο Ε.Κ.Α.Β.  Δυτικής Μακεδονίας

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Χαιρετίζουμε την εκδήλωσή σας , μια εκδήλωση που γίνετε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο τόσο για το συνδικαλιστικό μας κίνημα όσο και για τον εργασιακό μας χώρο.


Η μακρόχρονη συνδικαλιστική μας πορεία, γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ταυτισμένη με μικρές και μεγάλες κατακτήσεις, εδραιώνοντας το θεσμικό μας ρόλο ως εκπροσώπων των «Εκαβιτών» , αλλά και ως επαγγελματιών στον ευαίσθητο τομέα της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας της χώρας μας.


Οι Εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, χαίρουν βαθειάς - εκτίμησης και αποδοχής καθώς αναδεικνύουν καθημερινά τον σημαντικό ρόλο της Επείγουσας προνοσοκομειακής Φροντίδας στην κοινωνική σταθερότητα και ευημερία του τόπου μας.


Χωρίς να παραγνωρίζουμε τους κινδύνους που απορρέουν από την υψηλή αποστολή μας, οφείλουμε να διαφυλάττουμε στο διηνεκές αρχές και αξίες, συνυφασμένες με το λειτούργημα που επιτελούμε


Γνωρίζουμε το δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε και σε αυτήν την προσπάθεια, θεωρούμε ότι έχουμε την αρωγή και τη στήριξη - πέραν των συναδέλφων μας - και όλων των συμπολιτών μας , που μαζί βιώνουμε τις δυσκολίες της ζωής και του υποβιβασμού της αξιοπρέπειάς μας .


Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αγωνιζόμαστε για τους κοινούς μας στόχους .


Αποδεχόμενοι την πρόσκλησή , σας συγχαίρουμε για την εκδήλωσή σας


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο