ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ημερομηνία καταχώρησης (30/04/2011)Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως δυστυχώς διαπιστώνεται καθημερινά, η αδιαφορία των υπευθύνων για την καταβολή των δεδουλευμένων μας, όχι απλά έχει ξεπεράσει τα όρια της πρόκλησης, αλλά πλέον δεν τους ενδιαφέρει ούτε και η ίδια η επιβίωσή μας.

Μέσα στη λαίλαπα των νέων μέτρων που έρχονται και που λέγονται Ενιαίο μισθολόγιο, Βαρέα και Ανθυγιεινά, μετατάξεις στο ΕΚΑΒ από άσχετους με το αντικείμενο μας οργανισμούς(βλέπε ΕΘΕΛ, ΟΣΕ), 40 ώρες εργασίας, την ουσιαστική υποβάθμιση του ΕΚΑΒ με το σύστημα 5 αποχωρήσεις-μία πρόσληψη και τόσα άλλα που έρχονται και δε γνωρίζουμε, αλλά και ούτε πια μπορούμε να φανταστούμε, ΠΡΕΠΕΙ συνάδελφοι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από κάθε άλλη φορά να αντιδράσουμε και να εντατικοποιήσουμε τον ΑΓΩΝΑ μας.

Γι αυτό το λόγο αποφασίστηκε από 2-5-2011 να πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, κάθε μέρα και σε διαφορετικό παράρτημα του ΕΚΑΒ κάθε φορά, με παρουσία του εκτελεστικού της Ομοσπονδίας, που θα εκφράζονται με τέτοιους τρόπους, έτσι ώστε να τραβούν την προσοχή των πολιτών και κατ’ επέκταση των Μ.Μ.Ε.(π.χ. συμβολικοί αποκλεισμοί και καταλήψεις οδών-κτιρίων κ. λ. π.).

Παράλληλα θα προγραμματιστεί Πανελλαδική κάθοδος των εργαζομένων στην Αθήνα, με σκοπό την κατάληψη και παραμονή μας στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Συνάδελφοι η αξιοπρέπεια και ο αγώνας μας για την επιβίωση των οικογενειών μας, αποτελούν αξίες ανεκτίμητες και πρέπει ο καθένας από μας να συμβάλλει με κάθε μέσο και τρόπο.

Η συμμετοχή λοιπόν όλων μας όχι απλά κρίνεται απαραίτητη, αλλά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, προκειμένου να έχουμε ένα αίσιο αποτέλεσμα.
Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο