ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Ημερομηνία καταχώρησης (07/06/2018)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη συνεδρίασή του στις 14 Μαΐου 2018, ομόφωνα αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας – αποχής από όλες τις διαδικασίες αξιολόγηση

Στο πλαίσιο της παραπάνω απόφασης η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εξέδωσε και απέστειλε στις 17/5/2018 προς Υπουργεία, Περιφέρειες, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ΚΕΔΕ κλπ ΕΞΩΔΙΚΟ για την προκήρυξη «απεργίας-αποχής από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολογήσεως, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου

Η ομοσπονδία μας στηρίζει την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ και καλεί όλους τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στις μεθοδεύσεις ορισμένων που με πρόσχημα την αξιολόγηση προσπαθούν να αναρριχηθούν .

Συνάδελφοι και πέρυσι η ομοσπονδία μας με υπόμνημα που είχε καταθέσει δεν αναγνώριζε την μορφή αυτή αξιολόγηση για τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ .

 Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ζητάμε τα αυτονόητα να αξιολογηθούμε ως εργαζόμενοι σε Υπηρεσία Εκτάκτου Ανάγκης και όχι όπως το υπόλοιπο δημόσιο.
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω προτείνουμε όλα τα Σωματεία Μέλη μας να στηρίξουν την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγηση που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και να ενημερώσουν τα μέλη τους για τις δηλώσεις που πρέπει να ετοιμάσουν .

Οι συνάδελφοι που θα συμμετέχουν θα πρέπει να καταθέσουν τις δηλώσεις που επισυνάπτουμε στα Σωματεία τους.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο