ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ε.Κ.Α.Β. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ

Ημερομηνία καταχώρησης (19/06/2018)
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ε.Κ.Α.Β. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
 Κοζάνη 18/06/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα (17/06/2018) του Συλλαλητηρίου στο Πισοδέρι Φλώρινας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συνέδραμαν στις αυξημένες ανάγκες τις υπηρεσίας . Με φιλότιμο και αυταπάρνηση ανταποκρίθηκαν σε περιστατικά που έχρηζαν άμεσης βοήθειας και μεταφοράς σε υγειονομικούς σταθμούς της περιοχής όπως επίσης και σε περιστατικά που χρειάστηκαν μόνο πρώτες βοήθειες στο σημείο του συμβάντος.

Σε αποκατάσταση της αλήθειας , n μόνη μέριμνα που υπήρχε από την υπηρεσία μας , ήταν μία κινητή μονάδα (με γιατρό) και ένα απλό ασθενοφόρο που είχαν την ευθύνη της υγειονομικής κάλυψης των επισήμων στις Πρέσπες. 
Στο χώρο του συλλαλητηρίου , στο Πισοδέρι, βρέθηκε ΜΟΝΟ ένα ασθενοφόρο! Να σημειώσουμε ότι το ένα απλό ασθενοφόρο που κάλυπτε τους επισήμους αποδεσμεύτηκε μετά από διαπραγματεύσεις για να συνδράμει επιχειρησιακά 35χιλ μακριά στο σημείο των επεισοδίων στο Πισοδέρι.

Ευτυχώς όμως , χάρη στο φιλότιμο των συναδέλφων που ήταν σε ρεπό, 10 διασώστες επάνδρωσαν άμεσα 5 ακόμη ασθενοφόρα έτσι ώστε να βρεθούν δίπλα σε ανθρώπους που είχαν πραγματική ανάγκη από προνοσοκομειακή φροντίδα .

Τέλος να ευχηθούμε περαστικά και καλή ανάρρωση , στον συνάδελφο από το πλήρωμα του τομέα της Φλώρινας, ο οποίος δήχθηκε δακρυγόνο στο κεφάλι την ώρα που προσέφερε πρώτες βοήθειες στο σημείο των επεισοδίων.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ                                               ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο