Επιβαλλόμενο Παράνομο Πρόγραμμα και στο ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ημερομηνία καταχώρησης (08/03/2019)ΘΕΜΑ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΜΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με αφορμή την ενημέρωση από την υπεύθυνη τομέα Πιερίας Κ. Χαρίση Δέσποινα την Τρίτη 5-3-2019 για τις αλλαγές που πρότεινε ο υπεύθυνος Γραφείου Κίνησης ΕΚΑΒ 2 Θεσσαλονίκης στην ροή του κυκλικού προγράμματος των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ Πιερίας προκύπτουν εύλογα ερωτήματα στα οποία θα θέλαμε να μας απαντήσετε.

1) Ποιος είναι ο λόγος των συγκεκριμένων αλλαγών που προτείνονται από το Παράρτημα ΕΚΑΒ-2, την στιγμή που το υπάρχων πρόγραμμα εξυπηρετεί τα μέγιστα τις ανάγκες του Νομού Πιερίας , ο οποίος όπως γνωρίζεται έχει ιδιαίτερα ανθρωπογεωγραφικά χαρακτηριστικά.

2) Η συγκεκριμένη εφαρμογή του προγράμματος στην Κεντρική Μακεδονία αποτελεί απόφαση κεντρικού στρατηγικού σχεδιασμού το οποίο θα επεκταθεί σε όλα τα παραρτήματα της Ελλάδας ή γίνεται επιλεκτικά και αν ναι με ποίον τρόπο επιλέγονται τα παραρτήματα που θα ακολουθήσουν τον συγκεκριμένο σχεδιασμό.

3) Θεωρείτε ότι στο νέο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι όροι της νόμιμης λειτουργίας του κυκλικού προγράμματος όπως αυτές προκύπτουν από τις κείμενες διατάξεις, τους νόμους και τις ερμηνείες αυτών , και αν το πρόγραμμα θα τηρείτε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες ενώ το προσωπικό μειώνεται λόγω τον αδειών.


Κλείνοντας θέλουμε να επισημάνουμε το γεγονός ότι αλλαγές που επηρεάζουν την καθημερινότητα των εργαζομένων θα έπρεπε να παίρνονται στο πλαίσιο ανοιχτής διαβούλευσης με τους άμεσα εμπλεκόμενους και να προκύπτουν στο πλαίσιο δομημένου διαλόγου διοίκησης- εργαζόμενων για την επίτευξη πρώτα από όλα της καλύτερης και ταχύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών καθώς και την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος και ενός στοιχειώδους οικογενειακού προγραμματισμού όλων των υπαλλήλων της υπηρεσίας μας.

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας και είμαστε στην διάθεση σας για την εξεύρεση μιας κοινής αποδεκτής λύσης.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                      ΒΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΠείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο