ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ-2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τις Καταστροφές στην Χαλκιδική

Ημερομηνία καταχώρησης (12/07/2019)ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ-2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για τις Καταστροφές στην Χαλκιδική

Το Δ.Σ του Σωματείου μας ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που εθελοντικά (είτε από την θέση τους στην κίνηση είτε από το επιχειρησιακό κέντρο ) και ενώ ή είχαν τελειώσει την βάρδια τους ή βρισκόταν σε Ρεπό και σε Άδειες άφησαν την προσωπική και Οικογενειακή τους Γαλήνη και συνέδραμαν με κάθε τρόπο στην Αντιμετώπιση όλων των περιστατικών που η Θεομηνία δημιούργησε στην Χαλκιδική.

Τις Δύσκολες αυτές ώρες συνάδελφοι μας από το ΕΚΑΒ Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης που
α) Είχαν τελειώσει την βάρδια τους
β) Βρισκόταν σε Ρεπό και άδεια
παρέλαβαν Ασθενοφόρα και με αυταπάρνηση επιχειρούσαν σε όλα τα μέρη που κλήθηκαν, με ένα και μοναδικό στόχο την Διάσωση των συνανθρώπων μας .

Συγκεκριμένα όλες αυτές τις ώρες στελεχώθηκαν άμεσα ασθενοφόρα από την Θεσσαλονίκη και επιχειρώντας μ αυτά που ήδη υπήρχαν στην Χαλκιδική, μπορέσαμε και αντιμετωπίσαμε με επάρκεια τόσο όλα τα επείγοντα περιστατικά όσο και τους συνανθρώπους μας που έκαναν χρήση οξυγόνου και με την διακοπή ρεύματος βρέθηκαν σε εξαιρετικά επείγουσα κατάσταση.

Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεών μας ήμασταν σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Τζανετή ο οποίος όλο το βράδυ ενημερωνόταν διαρκώς και συντόνιζε όλες τις κινήσεις.

Τελειώνοντας Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας πως ως εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους όποτε μας χρειαστούν.


Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

          Ο      Ο
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ            ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΜΑΚΗΣ         ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο