ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ E.K.A.B. 7ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ημερομηνία καταχώρησης (12/09/2019)                                        ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας και να καταγγείλουμε την απαράδεκτη απόφαση του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Παναγιώτη Τζανετή, επιβάλει την πειθαρχική ποινή της στέρησης των αποδοχών 10 ημερών, σε συνάδελφό μας με την αιτιολογία ότι εξέφρασε την άποψή του στη μετακίνηση υπαλλήλου για κάλυψη νησιωτικού τομέα.

Η άποψή του, σύμφωνα με τον Πρόεδρο, επηρέασε αρνητικά τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η μετακίνηση.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος είναι αναρμόδιος να μετακινήσει οποιονδήποτε (αρμόδιος είναι ο προϊστάμενος Διεύθυνσης).

Η απόφαση αυτή, εκτός από άδικη και υπερβολική, δείχνει μία μορφή εξουσίας που δεν συνάδει στην Υπηρεσία μας. 
Ο υπάλληλος που τιμωρήθηκε, ασκεί τα καθήκοντά του για τριάντα (30) έτη, χωρίς να δώσει κανένα δικαίωμα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον ευαίσθητο  τομέα που όλοι υπηρετούμε. 

Η εξάντληση των ορίων της εξουσίας, σε ένα χαμηλόμισθο υπάλληλο, από έναν διορισμένο (υψηλόμισθο) Πρόεδρο, τις τελευταίες μέρες της Προεδρίας του, μόνο αγανάκτηση και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει. 

Ίσως με την αποχώρησή του, να ήθελε να δηλώσει  την παρουσία του στη θέση του Προέδρου, μια και κατά τη διάρκεια της θητείας του «έλαμψε δια της απουσίας του».

    Το Σωματείο μας θα σταθεί δίπλα στον χρονοβόρο, ψυχοφθόρο και οικονομικά επιζήμιο αγώνα του συναδέλφου για οριστική δικαίωση.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πείτε μας τη γνώμη σας


Τελευταία Νέα

ΣύνδεσμοιΑρχείο